Tarjoukset

Nappaa 12O ilmaiskierrosta

Aurinkoista alkuvuotta juuri sinulle! Kevääseen on vielä matkaa, mutta onneksesi Systerin tarjoukset tuovat lämpöä talvipäiviin. Lue ohjeet alta ja nappaa jännittävät ilmaiskierrokset heti käyttöösi. Lisäksi voit napata toisenkin tervetulotarjouksen!

Näin nappaat tarjouksen

  1. Avaa pelitili Wheelzille
  2. Saat heti palkinnoksi 2O ilmaiskierrosta
  3. Talleta vähintään 2O euroa, niin saat 1OO ilmaiskierrosta lisää!

Suomalaisräppärien luksusautot

Vuonna 2018 Lahden mäkimontussa valot sammuttanut Cheek luottaa liikenteessä muun muassa Rolls-Royceen. Mikael Gabriel huristelee sen sijaan sähköllä. Systeri tutustui starbojen luksusautoihin, mutta ei saanut avaimia kenenkään kiesiin.

Cheekin, 40, vuonna 2013 valmistetun Rolls-Roycen hintalappu on noin puoli miljoonaa euroa. Lisäksi Chekkosen tiedetään kruisailevan vuoden 2019 Range Rover Sport -maasturilla, joten kauppareissuille riittää valinnan varaa.

MG paahtaa sähköllä

Hiljattain esikoisensa saanut Mikael Gabriel, 31, voi ylpeillä ympäristöystävällisyydellä, sillä hän ajelee tyylikkäällä Teslan Model S -sähköautolla. Kiesi on alle kaksi vuotta vanha, ja vastaavan saa itselleen noin 90 000 eurolla.

Paras tai ei mitään

JVG:n VilleGalle, 34, luottaa maanteillä johtotähteen. Tämä tuskin tulee yllätyksenä kenellekään miehen biisejä kuunnelleelle. Hän on jopa tatuoinut Mersun tähtilogon rintaansa. Ville rullaillee vuoden 2020 Mercedes-Benz CLA 220 -autolla, jonka arvo pyörii noin 60 000 euron hujakoilla. Myös ketjukaveri Jare Brand luottaa liikenteessä saksalaiseen laatuun.

Uniikki kruisailee Porschella

Sinkkumarkkinoilla viilettävä räppäri Uniikki, 40, luottaa autoasioissa punaiseen paholaiseen. Helsinkiläinen on ajanut jo pari vuotta Porsche Panamera -hybridiautolla, joka maksoi uutena noin 150 000 euroa.

-Systeri

Muita aiheeseen liittyviä juttuja